Office Depot Europe heeft zijn Italiaanse bedrijfstak verkocht.

Office Depot Europe heeft zijn Italiaanse activiteiten verkocht aan de strategische koper Bruneau Group, Frankrijk. Bruneau is een toonaangevend B2B e-commerce-bedrijf voor kantoorbenodigdheden en -apparatuur, gevestigd nabij Parijs, Frankrijk. Met deze verkoop zal Office Depot Europe de Italiaanse markt volledig verlaten.

De verkoop van de Italiaanse bedrijfsactiviteiten maakt deel uit van de doorlopende transformatie van Office Depot Europe en is in lijn met de overkoepelende strategie, om zichte concentreren op de Europese kernmarkten DACH, Benelux en het Verenigd Koninkrijk/Ierland, en de transformatie naar een e-commerce-georiënteerde onderneming.

Continuïteit gewaarborgd voor partners

Ondanks de coronacrisis wist Office Depot Italië zijn product-en dienstenportfolio met succes uit te breiden door zich te richten op de ontwikkeling van de productsegmenten Persoonlijke Beschermingsmiddelen en Hygiëne & Reiniging. Bruneau zal het bedrijf verder ontwikkelen, integreren in zijn bestaande portfolio en continuïteit garanderen voor de bestaande klanten.

De overname door Bruneau heeft geen gevolgen voor de dienstverlening aan internationale klanten. Er is een serviceovereenkomst gesloten tussen Office Depot Europe en Office Depot Italy waarbij laatstgenoemde optreedt als onderaannemer, zodat de ondersteuning van en de leveringen aan bestaande internationale klanten gegarandeerd blijven.

Kom je bij ons winkelen?

We zijn dé one-stop-shop voor onze klanten: van essentiële kantoorartikelen tot kantinebenodigdheden en van diensten tot de laatste technologische snufjes.

MEER INFORMATIE