Wij hebben in oktober duizenden euro’s ingezameld voor de bewustwording van borstkanker, met de verkoop van HP Office papier in een speciale roze wikkel in de hele Eu7-regio.

Aangezien oktober dé maand is om aandacht te vragen voor borstkanker, gingen wij ook live met de Think Pink-campagne. Het is al het vierde jaar dat we deelnemen aan deze campagne, die helpt geld te verzamelen voor onderzoek naar en aandacht voor borstkanker.

Think Pink werd in maart 2018 opgericht als non-profit organisatie. Het richt zich op een betere en snellere uitwisseling van informatie en best practices binnen de gezondheidszorg en medisch onderzoek. Een op de acht vrouwen in Europa wordt getroffen door borstkanker. En verspreid over Europa richten lokale organisaties voor borstkanker, ziekenhuizen, steungroepen en overheidsorganisaties zich op hetzelfde doel: Het inzamelen van geld, het financieren van onderzoek en het vergroten van het bewustzijn om borstkanker aan te pakken.

Gedurende de campagne verkochten we meer dan 200.000 pakken van het Think Pink HP-papier. Dit resulteert in een bedrag van €20.376 waarmee we Think Pink ondersteunen bij het doen van onderzoek en het organiseren van bewustzijnscampagnes in heel Europa.

Gijs Raedts – Product Manager voor deze campagne spreekt zijn dank uit: “Dit is een geweldige prestatie en ik wil iedereen bedanken die deze campagne mogelijk heeft gemaakt! Het is fantastisch om zoveel geld in te zamelen voor zo’n waardevolle zaak.”

Meer informatie over Think Pink vindt u hier.

Meest recente berichten

Excepteur sint occaecat nulla cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit est laborum.