Office Depot Europe kondigt de volgende stappen van zijn Viking+ programma aan  

Venlo, Nederland – 27 november 2020 – Sinds de aankondiging van het Viking+ programma in augustus heeft Office Depot Europe aanzienlijke vooruitgang geboekt bij het vereenvoudigen van zijn organisatorische en IT-infrastructuur en het heroriënteren van zijn activiteiten rond zijn bestaande e-commercemerk Viking. 

Het Viking+ programma evalueert alles, van klantenservice en relatie- en verkoopbeheer tot productassortiment en zakelijke diensten, prijzen en logistiek en bezorgdiensten.

Het programma omvat ook de migratie van bestaande Office Depot Europklanten naar het Viking e-commerceplatform, dat zal worden ontwikkeld om aan de eisen van die grotere klanten te voldoen. Het consolideren van al zijn klanten op één, verbeterd e-commerceplatform, zal Viking ondersteunen om een geweldig klantbeleving te bieden en zijn missie om de voorkeursleverancier van werkplekoplossingen te zijn, zoals vorig jaar uiteengezet in zijn visie voor 2025, waar te maken.

Office Depot presenteerde het programma op 19 november 2020 aan zijn leveranciers tijdens zijn allereerste virtuele leveranciersconferentie. Group CEO Raffael Reinhold en Viking+ Lead Robert Baldrey introduceerden aan meer dan 100 Office Depot- en Viking-leveranciers het Viking+ programma, dat de diensten beschrijft die het bijgewerkte Viking-platform zal bieden. De feedback van leveranciers was overweldigend positief, een van de kenmerken dat de toekomstige richting van het bedrijf de juiste is. 

Raffael Reinhold, CEO van de Groep, zei: “De geweldige feedback die we hebben ontvangen van zowel onze leveranciers als van de eerste zakelijke klanten van Office Depot die we al naar Viking hebben gemigreerd, bevestigt dat we op de goede weg zijn. Het afgelopen jaar heeft ons laten zien dat de behoeften van onze klanten snel kunnen veranderen. Met Viking+ stellen we alles in het werk om onze klanten te ondersteunen en aan te passen aan hun veranderende eisen. ” 

Office Depot Contract Chief Sales Officer en Viking+ Lead Robert Baldrey voegde toe: “Onze visie is om toekomstbestendige en schaalbare oplossingen te vinden voor ons hele bedrijf, zodat we ons in de toekomst snel kunnen aanpassen aan de behoeften van onze klanten en hen de best mogelijke ervaring en services kunnen blijven bieden. “ 

Media contact

Office Depot Europe, Darina Koning-Admiraal, Sr Manager Strategy Deployment, Tel: +31 (0) 6 3100 4689, eu-communications@officedepot.eu 

Over Office Depot Europe 

Office Depot Europe helpt bij het creëren van geweldige werkplekken voor iedereenoveral als een toonaangevende leverancier van werkplekoplossingen in heel Europa. 

We zijn actief in meerdere landen en werken nauw samen met enkele van ‘s werelds grootste merken tot de kleinste start-ups en alles daartussenin. 

We hebben tientallen jaren ervaring en expertise en bieden een geïntegreerd, multi-channel platform van websites, winkels en toegewijde professionals via onze drie belangrijkste kanalen en merken: Office Depot (Contract), Viking (Direct) en Retail. 

We werken er hard aan zodat onze klanten zich kunnen concentreren op de groei van hun bedrijf en hen expertise kunnen bieden op het gebied van werkplaatsbenodigdhedentechnologieschrijven en machines, faciliteitenmeubels en presentatie, papier, etiketten en enveloppenarchivering en oplossingen en algemene kantoorbenodigdheden en post. 

Cruciaal is dat we werken als een vertrouwde partner met onze klanten om waarde toe te voegen aan hun bedrijfvaak als een enkele bron voor alles wat onze klanten nodig hebben. 

Office Depot Europe is een handelsmerk van AURELIUS Group, een pan-Europese investeringsgroep. Voor meer informatie kunt u terecht op www.officedepot.eu. 

Meest recente berichten

Excepteur sint occaecat nulla cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit est laborum.