Office Depot Europe verkoopt haar Spaanse direct divisie

Na de verkoop van de contractactiviteiten heeft Office Depot Europe ermee ingestemd om zijn business unit Spanish Direct, die draait op het commerciële merk Viking, te verkopen aan de strategische koper Bruneau Spanje, een dochteronderneming van de Franse Bruneau-groep.

Bruneau is een toonaangevend postorderbedrijf voor kantoorbenodigdheden met hoofdkantoor in Villebon sur Yvette. Met deze transactie zal Office Depot Europe de Spaanse markt volledig verlaten na de succesvolle verkoop van haar business unit Spaans Contract op 23 juli 2020. Financiële details zijn niet bekend gemaakt.

De verkoop van de business unit Spanish Direct maakt deel uit van de lopende transformatie van Office Depot Europe. Het volgt de algemene strategie en zal Office Depot Europe in staat stellen zich te richten op zijn Europese kernmarkten en e-commerce-gerichte activiteiten.

Continuïteit voor klanten

Bruneau zal het bedrijf integreren in zijn bestaande platform en het verder ontwikkelen. Het bedrijf heeft uitstekende verkoopscapaciteiten. Door de overname van het relevante verkoop- en klantenserviceteam verzekert de koper de continuïteit voor de ongeveer 24.000 bestaande klanten.

Er zal een overgangsperiode zijn waarin alle klanten op tijd op de hoogte worden gebracht van eventuele wijzigingen.

Meest recente berichten

Excepteur sint occaecat nulla cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit est laborum.

Komt u bij ons winkelen?

We zijn dé one-stop-shop voor onze klanten, variërend van essentiële kantoorartikelen tot kantinebenodigdheden en van zakelijke diensten tot de laatste technologische snufjes.

MEER INFORMATIE