Office Depot Europe selecteert de SAP-Customer Experience modules om consumenten te helpen feilloos kantoorartikelen te bestellen

WALLDORF- SAP SE (NYSE: SAP) heeft vandaag aangekondigd dat Office Depot Europe B.V. haar strategische samenwerking met SAP heeft uitgebreid door meerdere SAP Customer Experience oplossingen te selecteren ter vervanging van bestaande systemen.

De verschillende oplossingen zullen Office Depot Europe naar verwachting helpen bij de digitale transformatie door het verbeteren van de e-commerce markt en het creëren van een betere koopervaring voor klanten.

Office Depot is de one-stop-shop voor zijn klanten, met een aanbod dat varieert van de belangrijkste kantoorbenodigdheden tot breakroom benodigdheden en zakelijke diensten, tot en met de nieuwste technologie. De markt voor kantoorbenodigdheden in Europa is aan het verschuiven, met een stijgende online verkoop en klanten die innovatieve oplossingen en een gepersonaliseerd aanbod tegen een concurrerende prijs eisen. Van SAP Customer Experience oplossingen wordt verwacht dat ze Office Depot Europa helpen een sterk platform te bouwen voor de toekomstige groei van de online verkoop, terwijl de ambitieuze doelstellingen voor 2025 worden bereikt, namelijk het creëren van een vereenvoudigd klantenervaringslandschap met een mobiel handelsaanbod en het verbeteren van de online klantenservice, dit alles terwijl de kosten worden gereduceerd.

Office Depot Europe selecteerde SAP Customer Experience oplossingen voor onder andere mogelijkheden:

  • 360-graden klantenfeedback en customer experience management
  • Platforminnovatie om nieuwe bedrijfsmodellen aan te bieden

“De werkplek van de toekomst ziet er misschien anders uit, maar ons streven om klanten te voorzien van kantoorproducten van wereldklasse en een gemakkelijke, positieve koopervaring is niet veranderd”, aldus Raffael Reinhold, CEO en chief sales officer van Office Depot Europe. “De oplossingen van SAP Customer Experience bieden ons de meest uitgebreide manier om die toewijding te behouden en tegelijkertijd onze klanten nieuwe, naadloze manieren te bieden om aankopen te doen”.

SAP Customer Experience oplossingen helpen organisaties de veranderende wereld om hen heen te begrijpen, bedrijfsmodellen te innoveren en aan te passen, en ervaringen te leveren die beter aansluiten bij de behoeften van de klant.

Bezoek het SAP News Center. Volg SAP op Twitter bij @SAPNews.

Contact met de media:

Janice Tsoules, +1 (650) 223 4817, janice.tsoules@sap.com, ET

SAP Perskamer; press@sap.com


Alle verklaringen in dit document die geen historische feiten zijn, zijn toekomstgerichte verklaringen zoals gedefinieerd in de Amerikaanse Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Woorden zoals “anticiperen”, “geloven”, “schatten”, “verwachten”, “voorspellen”, “voornemen”, “kunnen”, “plannen”, “projecten”, “voorspellen”, “zouden” en “zullen” en soortgelijke uitdrukkingen als die welke betrekking hebben op SAP zijn bedoeld om dergelijke toekomstgerichte verklaringen te identificeren. SAP neemt geen enkele verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen publiekelijk bij te werken of te herzien. Alle toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan verschillende risico’s en onzekerheden die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten materieel afwijken van de verwachtingen. De factoren die van invloed zouden kunnen zijn op de toekomstige financiële resultaten van SAP worden uitgebreider besproken in de deponeringen van SAP bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (“SEC”), met inbegrip van het meest recente jaarverslag van SAP op Formulier 20-F dat bij de SEC is ingediend. Lezers worden gewaarschuwd om niet te veel te vertrouwen op deze toekomstgerichte verklaringen, die slechts spreken over de data.

© 2020 SAP SE. Alle rechten voorbehouden.

SAP en andere SAP-producten en -diensten die hierin worden genoemd, alsmede hun respectieve logo’s zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van SAP SE in Duitsland en andere landen. Zie https://www.sap.com/copyright voor aanvullende handelsmerkinformatie en mededelingen.

Meest recente berichten

Excepteur sint occaecat nulla cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit est laborum.

Komt u bij ons winkelen?

We zijn dé one-stop-shop voor onze klanten, variërend van essentiële kantoorartikelen tot kantinebenodigdheden en van zakelijke diensten tot de laatste technologische snufjes.

MEER INFORMATIE