Gulle medewerkers van Office Depot Europe hebben schrijfbenodigdheden geschonken ter ondersteuning van kinderen op een arme school in Zimbabwe.

We hebben 30 pakketten met schrijfbenodigdheden gedoneerd aan basisschool Chezhou in Hwenge, Zimbabwe, waarmee we de 348 kinderen op de school helpen.

Elk pakket bestaat uit pennen, stiften, plakband, post-its, een notitieblok en een correctieroller.

De infrastructuur van de school wordt gefinancierd door de overheid, maar de salarissen voor de 11 leraren en de benodigdheden worden betaald door de HCT (Hide Community Trust), een liefdadigheidsinstelling van de gemeenschap.

Clare Robbie, manager van HCT: “Deze school is erg landelijk gelegen en het verbaasde me hoeveel ouders nog moeten betalen om hun kinderen hiernaartoe te kunnen sturen. We kunnen zoveel doen en jullie donaties zijn zo waardevol, vooral in de gemeenschappen waarin wij werken waar de gezinnen erg arm zijn.”

De donatie werd gedaan nadat een van onze klanten de school bezocht en de omstandigheden zag waarin de kinderen hun schoolwerk moesten doen. Hij benaderde vervolgens Office Depot Europe om te kijken of wij konden helpen.

Meest recente berichten

Kom je bij ons winkelen?

We zijn dé one-stop-shop voor onze klanten: van essentiële kantoorartikelen tot kantinebenodigdheden en van diensten tot de laatste technologische snufjes.

MEER INFORMATIE