Office Depot Europe heeft een prijs gewonnen voor Innovatie Levering van Virgin Money, een van de snelstgroeiende banken in het VK.

Het bancaire en financiële team in UK & Ireland Contract nam de innovatieprijs mee naar huis vanwege hun proactieve suggestie voor duurzame producten om de bank te helpen haar milieuvoetafdruk te verminderen.

Onder hun bekroonde voorstellen werd gesuggereerd om gemerkte, herbruikbare waterflessen te bieden aan al hun personeelsleden om zo het eenmalig gebruik van plastic bekers te verwijderen. Ook konden notitieboeken van appelschillen geleverd worden.

Ze ontvingen gisteren hun prijs in Newcastle op een speciaal evenement van Virgin Money dat door meer dan 100 leveranciers werd bijgewoond (5 november 2019).

Nieuwe ideeën en klantinzicht betekent winnende combinatie

Accountdirecteur Amanda Cherry, de contactpersoon van de Virgin Money account, zegt: “Het was een enorme verrassing om te winnen, aangezien we niet eens wisten dat we genomineerd waren. Het is een geweldig gevoel.”

“De reden waarom we hebben gewonnen is omdat we proactief zijn en innovatieve manieren suggereren om hen te helpen hun doelen te bereiken. Tot nu toe hebben onze gesprekken met Virgin Money meer dan £84k aan eenmalige bestellingen opgeleverd, maar ik geloof dat we deze prijs hebben gewonnen vanwege onze algemene houding en onze aanpak om continu nieuwe ideeën naar voren te brengen.”

” Er waren in totaal maar 14 prijzen, dus het was fantastisch om de winnaar te zijn van één van deze prijzen en een groot compliment aan ons.”

Bekroning opent de deur tot nieuwe mogelijkheden

Amandag voegt toe: “Ze hebben een nieuw programma gelanceerd met de naam Procurement Spotlight. Hier nodigen ze bepaalde leveranciers uit om hun bedrijf voor te stellen en te laten zien hoe zij waarde kunnen toevoegen. Ik heb hier al contact met hen over opgenomen, dus deze bekroning heeft al een aantal geweldige kansen voor ons gecreëerd.”

“Virgin Money is van mening dat wij een enorm innovatieve partner zijn omdat we suggesties doen waar andere leveranciers niet aan denken. We weten dat Virgin Money veel waarde hecht aan het produceren van geen afval, lage emissies en duurzaamheid en daar hebben wij ons voordeel uit gehaald. We hebben een idee naar voren gebracht waarvan we wisten dat het een impact zou hebben.”

Robert Baldrey, Chief Sales Officer voor Contract EU7, zegt: “Wat een geweldige prestatie. Gefeliciteerd aan het team. We zien op het moment uitstekende resultaten en momentum op het gebied van contracten; laten we dat zo houden!”

Meest recente berichten

Excepteur sint occaecat nulla cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit est laborum.

March 16, 2016 @ 8:00 am
March 16, 2019 @ 5:00 pm
Meer informatie

October 12, 2017 @ 8:00 am
October 11, 2020 @ 5:00 pm
Meer informatie

July 17, 2016 @ 8:00 am
July 17, 2019 @ 5:00 pm
Meer informatie

Komt u bij ons winkelen?

We zijn dé one-stop-shop voor onze klanten, variërend van essentiële kantoorartikelen tot kantinebenodigdheden en van zakelijke diensten tot de laatste technologische snufjes.

MEER INFORMATIE